Hüsamettin Değirmenci Ortaokulu

Vizyon: Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştiren; araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı ve hoşgörülü, gelişme açık, çevre bilinci yüksek, sorumluluk sahibi, ilkeli, girişimci ve çalışkan etkili ve nitelikli insan yetiştiren eğitim, bilim, kültür merkezi olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda; Her şeyin başı eğitim olduğu bilinci içersinde; mutlu, kültürlü, medeni, kendine güvenen, sorgulayan, araştıran, edinilen bilgileri kullanıp başkalarına da aktarabilen, her zaman en iyiyi, en güzeli yapmaya çalışan, birbirimize karşı sevgi ve saygı göstermeyi prensip edinen bireyler yetiştirmektir. Vatanını, milletini, bayrağını, milli ve manevi değerlerini, kültürünü, tarihini, dilini seven, sahip çıkan ve koruyup geliştiren, Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyeti ilerletme ve gösterdiği muasır medeniyetlerin üzerine çıkma hedefine ulaşmak için tüm gücüyle çalışan bireyler yetiştirmektir. Önce kendisine ve ailesine, sonra ülkesine ve milletine yararlı olacak şekilde çalışan, üreten, ürettiğini başkalarıyla paylaşmayı seven, ahlaklı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Yabancı Dil: İngilizce
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2022 yılı LGS sonuçlarına göre 26 2023 LGS sonuçlarına göre 17 öğrenci sınavla öğrenci alan bir liseye yerleşmiştir
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda TUBİTAK projeleri yürütülmektedir.

WEB - https://husamettindegirmenci.meb.k12.tr

Adres - Çayırhan Mah.Fatih Cad. No 20 NALLIHAN/ANKARA

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Çayırhan Mahallesi Nallıhan´a 38 km, Beypazarına 20 km ve Ankara´ya 120 km mesafesi vardır. Genellikleişçi ve işçi emeklisi ailelerin ikamet ettiği bir yerdir.

Adres - Çayırhan Mah.Fatih Cad. No 20 NALLIHAN/ANKARA

Ulaşım Çayırhan´a ulaşım için; Ankara´da bulunan AŞTİ(Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminali)´nden saat başı otobüs ve minibüsler hareket etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ANKARA`YA 122 KM, NALLIHAN`A 38 KM